Aštrus, kampuotas naujas „Penguin Parade“ lankytojų centras

Phillip salos gamtos parkas atidarė naujojo „Terroir“ lankytojų centro „Penguin Parade“ lankytojų centro projektą.

Naujajame populiarių Viktorijos laikų lankytojų centre bus mokslo ir švietimo institutas, mažmeninės prekybos ir svetingumo patalpos, teatras ir vertimo žodžiu erdvė.

Daugiaaukštis žvaigždės formos pastatas bus trijų skirtingų kraštovaizdžio rūšių sankirtoje Phillip salos Summerlands pusiasalyje: bazalto blefas, pakrančių kopa ir šlapžemės.

Dizainas „skirtas vizualiai įkūnyti prasmę, kad pastatas siekia ne tik kraštovaizdžio, bet ir sujungia kraštovaizdžius“, - teigė „Terroir“ direktorius ir direktorius Scottas Balmforthas. „Taigi, užuot atkreipęs į save dėmesį pastatą, jis iš tikrųjų bando sukurti rankovę peizažuose aplink jį“.

„Aštri, kampuota forma taip pat yra tiesiogiai skirta tam tikru būdu ploninti pastatą. Forma iš tikrųjų padeda sukurti lengvesnę išvaizdą, atskiriant šviesą ir atspalvį. “

„Terroir“ siūlomas „Penguin Parade“ lankytojų centras.

Interjero erdvėse bus išdėstytos briaunotos medinės lubos. Balmforthas teigė, kad interjero dizainas, nors ir primena išorinę geometriją, yra „atsakas į norą, kad pirminė medinė konstrukcija laikytų pastatą, ypač tai yra vieno aukšto pastatas. Norėdami pasiekti šią paramą, mes daug tyrinėjame kryžminį medieną. Vidinė aplinka yra tiesiogiai susijusi su struktūra ir tada suteikia geometrijos intensyvumą. “

58,2 mln. USD projektas yra pagrindinė „Tract Consultants“ 2012 m. „Summerland Peninsula“ bendrojo plano dalis, pagal kurią 1988 m. Buvo pasiūlytas naujas lankytojų centras, kuris pakeis Darylo Jacksono suprojektuotą esamą centrą. Esamas centras bus nugriautas, o svetainė bus atnaujinta ir grįžo į pingvinų buveinę. Naujasis lankytojų centras bus išdėstytas artimiausioje ne pingvinų buveinių zonoje, 200 metrų nuo esamo centro.

Projekto metu bus atnaujintas ne tik naujas lankytojų centras, bet ir 6,7 ha mažų pingvinų buveinė, talpinanti iki 1 446 veislinių pingvinų. Tai taip pat sudarys 1,5 ha naujos šlapynės buveinių.

Viktorijos vyriausybė skyrė 48,2 mln. USD plėtrai per Regioninį turizmo infrastruktūros fondą, o Phillip salos gamtos parkai įnešė 10 mln. USD į projektą.

Naujas lankytojų centras turėtų būti atidarytas 2019 m. Pabaigoje. Tai baigsis „Penguin Plus“ apžvalgos aikštelė, akių lygio požeminė pingvinų apžvalgos aikštelė, suprojektuota „Wood Marsh Architecture“ ir „Tract Consultants“, kuri taip pat yra „Summerland Peninsula“ pagrindinio plano dalis.

Naujo lankytojų centro projektą prižiūrėjo Viktorijos laikų vyriausiojo architekto biuro projekto peržiūros komisija ir Nacionalinių parkų ekspertų grupė.

Prenumeruoti

Mūsų Naujienlaiškis